25 September 2011

Hejsan!!
Har inte bloggat på väldigt länge men, men var glada över detta inlägg haha! ;)
Igår sov jag över hemma oss Bästa gabbe, gabbe om du ser detta e du bäst haha <33 :))
Vi gick till skolan klockan 6 för att vi skulle typ göra något med klassen, sen så drog vi runt 7-8 tiden ? typ haha vi tyckte att det var väldigt tråkigt, vi drog hem och var på datorn och ritat på varandras ansikten haha jätte roligt ^^
Sen så idag drog vi till miramar och kollade på bio, och käkade Subway!:)
Sen så åkte vi hem till Gabbe och pappa hämtade mig:) Jag pluggade lite N.o eftersom att vi har prov på onsdag och vi grillade kyckling och kött, gott gott ! :) <3
VI ÄR BÄST!! <333333333333333
haha aa den kollade vi på! :)
Puss,M

16e September 2011

Hej!!
Idag så e det äntligen fredag! Jag har varit i plaza mayor med Gabbe och hafft det jätte roligt! :))
Sen så åkte vi tåg tillbax hem och nu så e vi hemma igen, jag köpte inget alls där eftersom att jag inte har pengar typ hade 100kr med mig idag lixom haha! :P Gissa vad ?!?!! De har tagit bort ungdomsavdelningen i H&M!!! jag dog typ hahaha de har barnavdelning där ist, jag blev verkligen jätte ledsen, men nu så e det La Canada som gäller för oss haha ! ;)
På denna dator kan man inte lägga upp bilder så... :/
Puss,M

15e September 2011

Hejsan!
Jag känner att det var rätt så länge sen jag bloggade... :/
Men jag har faktiskt hafft fullt upp med skolan och plugg och ja ni vet själva hur det e!;)
Idag så e det torsdag och jag har varit i skolan, efter skolan så köpte pappa käk åt mig det blev Mcdonalds gottgott! :) Jag kom hem pluggade matte och biologi och nu e jag typ äntligen klar! Om ungefär 15 min ska jag,mamma och pappa dra till våran villa, de har börjat att ta ut alla sina möbler nu de som bodde där innan så att vi tänkte ta en titt och kolla hur det ser ut utan möbler! :) Eftersom att jag tycker så synd om er så lägger jag upp en grymmt bra låt om jag nu inte har laggt upp den innan!;)
Btw imon så kommer jag att sova över oss Gabbe i fuengirola och kommer tillbax hem på lördag! ;)
Puss,M

5e September 2011

Hejsan!
Jag vet att jag inte har varit så aktiv! Men nu e det så! Idag så var det min första skoldag och det gick faktiskt jätte braa!!:D Imon ska vi typ ha aktiviteter med hela skolan :/ Inte så jätte kul men, men på onsdag börjar vi skolan på "riktigt". Jag kommer inte att blogga så mkt längre eftersom att jag vill verkligen fokusera på skolan i år! Jag har betyg och om jag har bra betyg tills december så kommer jag att få en iphone! Så att jag prioriterar plugget innan bloggen sorry!
Ja ni fattar haha plugg= bra betyg= Iphone4 eller Iphone 4S
Puss,M

2a September 2011

Nu så e man äntligen 14 år!! Igår så var jag med gabbe till ett STORT köpcentrum som heter La Cañada! Jag shoppade upp mina 1600 kr... har 7kr kvar nu.. men jag fick väldigt mkt för det iaf, ett par jenas för 200kr: h&m ett par till jeans för 100 kr: h&m, en hallsduk 100kr: h&m, en väska 350kr:mango, skärp 150kr: h&m, bodylotion 25kr:h&m, leggins 70kr, h&m, plånbok louis vuitton(fake) : på stan efter vägen , Rayban brillor: 90kr: på stan efter vägen, Sephora puder, 120kr : Sephora och det var allt tror jag! :)
Bilder kommer sen! :)
Puss,M

RSS 2.0